§18 midler 2015 - FrivilligeSyddjurs

Gå til indhold

Hoved menu:

Fundraising > § 18 midler

Tildeling af § 18 midler til udbetaling første kvartal 2015

I forbindelse med flere ændringer i samarbejdsaftalen imellem Frivillighedsrådet og Syddjurs Kommune, er de organisationer og foreninger, der arbejder med frivilligt socialt arbejde sat udenfor indflydelse.
Hermed har Syddjurs Kommune fravalgt det lovpligtige samarbejde med de organisationer og foreninger, der arbejder med frivilligt socialt arbejde.
Dette har stor betydning for anvendelse af den del af § 18 midlerne, der formodes at blive anvendt til frivilligt socialt arbejde, men i virkeligheden anvendes til mange andre formål. Syddjurs Kommune skelner ikke imellem frivilligt socialt arbejde og frivilligt arbejde. Konsekvensen er at de officielle oplysninger om anvendelse af bloktilskuddet der bør anvendes til frivilligt socialt arbejde, er meget misvisende.
Ved nærlæsningen af tildeling af § 18 midlerne, er det værd at bemærke, at tilskud til reklameaviser og et politisk tidsskrift, at det er et område der næsten er alene om at modtage det søgte tilskud, næsten alle andre har, uden begrundelse, fået afslag deres ansøgning. Dog er der en del der venligt har fået tildelt en form for et puljebeløb.
Tildeling af tilskud til afviserne er resultatet af en underhåndsaftale med bestemmende medlemmer af Frivillighedsrådet.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu